Мобильная версия
Кошик 0

Увага! "Лекторій" 25.09.2019

20.08.2019

«Здаємо звітність за ІІІ квартал з ЄСВ, ПДФО та єдиного податку»

25 вересня 2019 року запрошуємо бухгалтерів та керівників прийняти участь у семінарі «ЛЕКТОРІЙ» або переглянути його онлайн-трансляцію

Участь БЕЗКОШТОВНА для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий договір ІТС ПРОФ.

В ПРОГРАМІ СЕМІНАРУ:
    1. Звітність з ЄСВ: практичні рекомендації.(Боршовська В.П., заступник директора департаменту персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України):
    • Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум  нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування
    • Заповнення таблиць Звіту
    • Використання класифікатора професій при заповнення і таблиці №5 Звіту
    • Виправлення помилок
2. Формування та подання відомостей персоніфікованого обліку за минулий період, кому, коли, як?Підготовка до заповнення та проблемні питання формування звітності з ЄСВ, ПДФО та єдиного податку у програмах для автоматизації бізнесу. (Тимченко Т.О., редактор рубрик ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу).


3. ПДФО та єдиний податок : звітуємо за ІІІ квартал (вересень) 2019 року. (Бикова А.В., консультант з бухгалтерського обліку та оподаткування, автор численних аналітичних матеріалів та публікацій):
    • Правила складання форми № 1 ДФ та виправлення в ній помилок. Зверніть увагу: неоподатковані доходи! Відображення у звітності фіндопомоги та авансових звітів працівників, подарунків та іншого "соцпакету" (перевезення працівників, безоплатного харчування, води та кави, форменого одягу, мобільного зв'язку тощо);
    • Складаємо декларацію з єдиного податку. Які доходи ФОП-"єдинника" в ній не відображаються? В чому різниця між бухгалтерським обліком доходів та їх відображенням в декларації? Повернення оплат покупцям, курсові різниці, поворотна фіндопомога, продаж ОЗ та інші особливості, на які слід звернути увагу!

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ:

Дата та час: 25 вересня 2019 року (реєстрація з 09:00, початок о 10:00).
Місце проведення: м. Київ, ПАТ «Київпроект», вул. Б. Хмельницького, 16-22 (актова зала, 2-й поверх).
Увага! Попередня реєстрація на сайті www.unionba.com.ua обов'язкова!

Телефон для довідок: (044) 221-38-63.
www.unionba.com.ua 

В рамках семінару буде організований Вернісаж, на якому учасники семінару зможуть ознайомитися з можливостями та новими сервісами ІТС, отримати професійні консультації щодо роботи програм автоматизації бізнесу, їх підтримки та супроводу.

Чекаємо Вас на семінарі!






Все новини